donderdag 26 april 2018

Liedjes en zo...

Goeie morgen, morgen, goeie dag. Blij dat we deze morgen iedereen weer mochten begroeten. De wekmuziek galmde door de gangen. Iedereen klaar en paraat voor de reeds bekende en populaire ochtenddans en een rondje lichaamsbeweging en jogging. Ook de zon is terug van de partij!
Meisjes aan de top...(en jongens ook!)...op de klimmuur! Klimmen op de klimmuur in de sportzaal van De Lork was voor sommigen een echte uitdaging. Maar iedereen slaagde in zijn opzet! Zelfs de meesters waagden hun kans...in een partijtje zaalvoetbal!
The winner takes it all, the loser has to crawl...tijdens de kringspelen geleid door de stagejuffen Fien en Celine. De kids liepen, sprongen en speelden alsof hun leven ervan afhing... Deelnemen -en plezier beleven- was toch belangrijker dan winnen...
't Zijn zotten die werken... Maar de kinderen hadden hun handen meer dan vol met deze knutselactiviteit. De kinderen mochten hun creativiteit botvieren met het 'vlechten' van een originele scoubidou. Juf Hilde en juf Katrien hadden hun handen meer dan vol... 't Zijn...
Aangebrand, de soep is aangebrand...gelukkig was dat dankzij het keukenteam van 'De Lork' nooit het geval. We werden verwend met lekkere aardappelpuree, spinazie en/of sla en tomaten en viskroketjes (inclusief tartaarsaus en citroen).
Genoeg energie voor een namiddag gevuld met een leerrijke en toffe fotozoektocht in de mooie gemeente Kemmel.

You're beautiful, you're beautiful, you're beautiful it's true. Mooie zwartrode kleedjes, nette rode en zwarte hemdjes, de eerste spoortjes make-up, opgestoken modieuze kapsels en gel in de haren,waren de ingrediënten van de voorbereiding op de 'bonte 'rood zwarte' avond'. Voor veel leerlingen het moment waar ze een hele week naar uitkeken.
Dan gaan we dansen (daaansen...), dan gaan we dansen...en er werd gedanst en gesprongen en geslowd en er zaten lieve kleine konijntjes op de neuzen...
Vele bekende en minder bekende artiesten passeerden de revue. De leerlingen hadden de tijd van hun leven. Zelfs Jacobus Van Vlaanderen was van de partij!
Love was in the air, when the teachers looked around...en we zagen dat het goed was. We sloten af op een hoogtepunt met een laatste rood-zwart dansje...
Slaap kindjes slaap, zzzzzzzzzzzzzzz....
Wat zullen we drinken vijf dagen lang ...dachten de leerkrachten en de stagejuffen nadat iedereen rustig de slaap had gevat. Ook wij sloten op gepaste manier de bosklassenweek af. 't Was er eentje om niet snel te vergeten.

Kijken jullie mee naar onze foto's!
Klik dan hiernaast op het album van je keuze!

1 opmerking: